Начало > За нас > Свързани дружества

Jiangsu Liangyou агро машини Ко, ООД

Jiangsu Liangyou агро машини Ко, ООД е специализирана в производство фуражи машини, машини за комбинирани торове, тревни преработка машини, био-енергия оборудване и инсталация за пълен инженеринг, което е преминал сертифициране на ISO9001: 2000 и CE. Нашите продукти са широко използвани в различни области като зърно, фуражи, отглеждане, ферма за аквакултури, микробни комбинирани торове и среда приятелски промишленост. Зависи от състоянието на техниката технология в нашата област и зрял бизнес администрация системи, които правят продуктите на Liangyou не само продават добре в домашни, пазар, но също така са били изнесени до европейските, африканските и МОРСКИ държави. Нашата емисия пълна съоръжения за домашни птици, животни и аквакултури са на върха на продуктите, които се изнасят в чужбина. Нашите продукти са озаглавени честта като andquot; Китай известната Brandandquot; andquot; Китай Superior продукт andquot; "доверие достоен за качество в Chinaandquot; and andquot; Квалифицирани компания за качество Supervisionandquot;.
Като се andquot; Искреност прави доверие, качество печели marketandquot; като нашата бизнес философия от нашето разширено знаят как, високо качество и услуги, задоволителен, спечелили сме доверието на нашите клиенти. Ние също така придобитата изобилна и отличен практически опит във фуражните пълен инженеринг, зърно предаване инженерство, микробна среда приятелски инженеринг и съхранение инженерство. От нашите научни дизайн, отлична технология, фина продукт, внимателен и перфектно обслужване ние бихме искали да се присъединят ръце с нашите клиенти, предварително заедно и си сътрудничат с уважение, да се създаде блестящо бъдеще.

Уебсайт:www.fdsp.cc

Jiangsu Liangyou силоз Инженеринг Ко, ООД

JiangsuLiangyouSiloEngineeringCo., LtdislocatedinScientificandTechnologicalIndustrialPark, Zhongguancun,Jiangsu провинция. Компанията е специализирана в изследвания, развитие и проектиране на стоманени силози инженеринг и различни материални съхранение технологии и продажба и сервиз на свързани продукти. Неговите продукти са широко прилагани в областта на земеделието, промишлената област и места като храни, фураж, масло, брашно, пивоварната, химикали, строителни материали, пристанища и опазване на околната среда. Компанията е събрала голяма партида от професионален талант и висши мениджъри, които са били ангажирани в стомана силоз индустрия за много години и е успешно управлявани и изпълнени стотици проекти на стоманени силози за да даде възможност на клиентите да наистина свидетелства на качеството на "Liangyou" стоманени силози от научни изследвания, разработване и проектиране на стоманени силози за прилагането на инженерни проекти и от prophase консултация за следпродажбено обслужване.

Компанията е способна да предоставяне на клиенти с 30-8000 тон стоманени силози на различни спецификации и предприятие един пакет цялостни проекти включително опаковани технологичен дизайн, инженерни основния дизайн, подемна, предаване, Почистване, магнитни раздяла, сушене, измерване, измерване на температурата, димяща или пара, хладилни, топлосъхранение, вентилация и структурни панели и проектиране, производство, монтаж, отстраняване на грешки и обучение на професионално оборудване за системи за автоматично управление. Междувременно той предоставя на клиентите с оборудване като кофа асансьори с предаване капацитет от 20 до 1000 тона на час, стържащи конвейери и транспортьори.

В бизнес философията на "Спечели доверие от искреност, направете успех по качество" компанията е била по-силна нейната разширено развитие философия, отлична операция за управление и отлична продукция управленски екип. Компанията се стреми да стане модел на определителен член съхранение промишленост като право на високо качество на продукта качеството, съвременни технологии и добро обслужване. Въз основа на Китай и пред света, той предоставя на клиентите с вътрешните и чужбина напреднали технологии.

Уебсайт:www.liangyousilo.com

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., ООД

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltdisestablishedonthebasisof "Renewableenergymechanicalengineering indtitute съ намерени от ZheJiang университет и Liangyou компания" and andquot; Възобновяема енергия Машиностроене технологичен център съвместно намерени от ZheJiang университет и Liangyou companyandquot; и е специализирана в производството на биомаса пелети машини и биомаса тор машини, както и проектиране, производство, монтаж, продажби и сервиз на цялостното решение.

ForBiomassFuelPelleting:onbasisofabsorbedadvancedtechnologyforbiomasspelletingfromabroad weareleadingcompanytodevelopinde-
варяне, независимо ключ оборудване за биомаса гранулиращи за селскостопанските култури в China.Meanwhile, тя може да бъде направен на топчета за отпадъци от горското стопанство, също. Ние можем да персонализирате и архитектурен проект на ключ за всички видове материали за клиенти в зависимост от различните им искане, материали и сайт.

За биологичните торове, органични торове: Имаме посветен за Randamp; Г на органични комбинирани торове за много години и ние може да предприеме ключ проект с капацитет 10 000-100 000 тона на година. Тя може да се произвежда за органични торове, като тор от ПИЛЕ, СВИНЕ, ГОВЕДА и отпадъци от зърна, канализация andamp; органични отпадъци след стифиране, ферментация и гранулация. С andquot; похвално bt честност, успех чрез качество andquot; концепция и напреднала технология най-високо качество и най-добрата услуга, ние се фокусираме върху развитието на биомаса енергия и биомаса тор гранулиращи технология, направете contionuous иновации, промяна отпадъци в съкровище, даде тласък за Китай #39; s възобновяеми енергийни развитие и оползотворяване, индустриализиране възобновяема енергия и допринасят защита на околната среда.

Уебсайт:www.fdsp-reme.com