Ръкавни

Отличен продукт: FDSP ръкавни FDSP ръкавни е един вид на малки и средни импулсни реактивни прах колектор. Разумен структура намерение да реализират ефективни обезпрашаване и малка съпротива движение. Да приеме пулс продухване прах, сажди, почистващ ефект е по-добре. Предимството е надежден...

Информация за продукта

Отличен продукт:FDSP ръкавни

FDSP ръкавни е вид на малки и средни импулсни реактивни прах колектор. Разумен структура намерение да реализират ефективни обезпрашаване и малка съпротива движение. Да adoptpulse продухване прах сажди, почистващ ефект е по-добре. Предимството е надеждна работа, лесна поддръжка и управление.

Този вид на чанта къща винаги широко използван в цимент, металургията, електрическа енергия, химическата и други индустрии на прах газ пречистването и рециклирането на материалите. FDSP торбичка прах Ловецът се състоят от филтъра камера жилища, чиста въздушна камера заграждение, филтър торба и филтър клетка, пулс инжекционно устройство, пепел Хопър, шнек и разтоварач, и др.


Структура състав

FDSP серия ръкавни са съставени от горната кутия, среден кутия, тази кутийка и стълба, платформа, резервоари, пулс valve, винтови конвейер, освобождаване клапан, електрически контрол кабинет, въздушен компресор, филтърна торба, филтър клетки и др. Всички части са направени съгласно националните стандарти и customerand #39; s изискване.

1. разпенващ система: спрей тръба, импулса клапан, Вентури, PLC контролер, според естеството на прах и работната среда разумно регулиране сажди почистване цикъл и пулс инжектиране време.

2. пепел Хопър и пепел освобождава част: моторни, редуктор, винт транспортьор, unloader и др.Принцип на работа

Дървесен прах колектор трябва да има три устройства, тръбна система, фен система, система за филтриране. В тези три системи структурата и функцията на различни конфигурации са различни, но Основният принцип е същото. Те като хора с маски. Тръбата се свързват с дървообработващи машини и система за филтриране. И вентилатор направи тръбопровода генерира отрицателно налягане. Най-важното нещо е конфигурацията на фен и изпълнението на филтър торба.
Фен конфигурация се основава на броя на машини в завода. Се изисква че професионален персонал се изчисли конфигурация, така че обемът на въздуха на всеки машина филтър интерфейс достигне същите, с ефективно почистване на прах. Филтър торба за прах трябва да се избере според различни околната среда, и на прах, произведени от различни дървени работещ магазин не е същото.
Въздушния поток е предадена в потока ръководство СК на ръкавния филтър чрез фен, скоростта на потока намалява под действието на плоча за употреба поток. Тежките дървени стърготини частици под действието на гравитацията влизат в пепел СК и по-леки прах adsorp на външната повърхност на филтъра чанта с потока на газ. След филтъра на чанта чист газ отидете в изпускателната камера, то е emissioned навън.
Системата е снабдена с автоматично импулсно почистване устройство, което се състои от пулс контролер, импулс клапан, бързодействащите съединители, барабан и jet тръба. Според характеристиките на стърготини частици пулс амплитуда и честота на пулса може да се настрои на инструмента за контрол импулс. След пулс амплитуда и честота са зададени, системата автоматично ще завършите Почистване на филтъра чанта, с оглед увеличаване ефективността на филтриране и разширяване на експлоатация на филтъра чантата.Запитване