Начало > Клиент въпрос

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. Когато отиваш да купуват добро качество дървесни пелети машини в Китай.

В днешно време много отвъдморски вносители са объркване пред стотици и хиляди китайски дървени пелети машина доставчици от B2B източници или Google. От географска гледна точка, най-добрите дървесни пелети машина доставчици концентрат в югоизточната част на Китай, този география представлява:

1. най-високо ниво развитието на икономиката в Китай, а именно, най-богатите място в Китай.

2. като най-висок стандарт на производство,

3. огромни инвестиции на R & D за устойчиво развитие,

4. най-талант експерти и професия работници, най-добрите машини-инструментална екипировка.

Така че отидете на югоизточната част на Китай, за да намерите доставчик на квалифицирани дървесни пелети машина.

Как да изберете доставчик на квалифицирани дървесни пелети машина в югоизточната част на Китай.

Съвети:

1. когато доставчиците хардуер достигне същото ниво, най-сравними част е софтуер за управление на вкл., кредит, културата, стойност. Тест на доставчиците на софтуер преди бизнес.

2. понеже е вярвайки, опитайте се да се избегне, занимаващи се с търговец, който не сте запознати, в случай на измама. Посетете доставчик, ако можете.

3. добра компания винаги наема най-добрите мениджър продажби, добър мениджър продажби означава напълно комуникация, напълно разбиране, напълно подкрепят и винаги дават добри решения по всяко време за решаване на проблемите на нашите клиенти.

3、BASIC ПРАВИЛА ЗА ПРАВИЛНОТО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЩАНЦИ

Уверете се, че барабаните са нагласени правилно: валяк да умрат разстоянието трябва да бъде o.2mm - 0,3 мм. Настройка на лош валяк може да доведе до контакт между ролките и да умре. Това може да предизвика"преобръщане"на die дупка-деформация и частично запушване на дупки.

Нов умре изисква период arunning. Започнете нов умират постепенно, поне за първите 20-40 минути, така че те стопля бавно. Ако проблемите се срещат през време на трепвам горе, работят умре за 20-40 минути с микс от трици, масло (2 %). Когато производството приключи, само спрете умре след тичане то на овес или царевица.

Когато сменяте умира, внимателно инспектира състоянието на умре повърхност и система на фиксиране (т.е. яка, скоба или износване пръстен). Заб.: Ако умре не е правилно фиксирана той може да се счупят.

Умират притискащ пръстен трябва да се провери всеки път, когато нов умре е монтиран на машината, особено за умира с големи фланци. Опитът показва, че по-голямата част от счупени умира са причинени от износени или дефектен притискащи пръстени. Умира работи с дефектен притискащ пръстен може да създаде силни вибрации, счупени умира и намалена умират живот.