Фуражната промишленост силоз

Съвременни животински фуражи мелница обикновено има огромен преработвателния капацитет на насипно зърно особено царевица/царевица, соя. Тя ще бъде усилена работа за експлоатацията на такъв материал в насипно състояние в тон от man мощност, така дълбоко желание на авто насипно зърно обработка система за фуражни дробилки, която е съхранение силоз система...

Информация за продукта

Съвременни животински фуражи мелница обикновено има огромен преработвателния капацитет на насипно зърно особено царевица/царевица, соя. Той ще бъде усилена работа за експлоатацията на такъв материал в насипно състояние в тон от man мощност, така дълбоко желание на авто насипно зърно обработка система за фуражни дробилки, това е системата за насипни съхранение силоз за ферми, и също могат да бъдат приложени в мелница за царевица/царевица или пшеница, Маслобойни и други промишлени приложения.Нашите насипни акумулиращ съд за животинска храна мелница обикновено доставени заедно с фуражни дробилки и проектирани заедно.

Във фуражни заводи, храната за животни често се съхранява в тесен бетон силози до 20 метра височина. За попълване на силози генерира много прах. В дъното на силози шнекови конвейери освобождава добитъка храна. За да се избегне празен тичане на транспортьори или препълване на силози, измерване на ниво се изисква.

Силози с различен капацитет за съхранение на фураж, произведен от FDSP: поцинкована рамка, възможност за пневматични натоварване, разглеждане на прозореца.


Няколко вида за ниво на аналитичност за различни нужди.

Лесно храня изхода.

Не залепване.

Храната е прясна.

Силози с централен център или decenter.

Стълба с предпазна ограда.PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

4

6

75.36

5

7

137.34

6

8

226.08

7

9

346.14

8

10

502.4

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Запитване