Зърно индустрия силоз зърно складови клетки

Силоз зърно, също наречена зърно СК, силоз за съхранение на зърно, е голяма зърно за съхранение контейнер. Както подсказва името му, съхранение силоз зърно се използва за съхраняване на селскостопански продукти за домакински уреди или големи зърнохранилища проекти. Силоз зърно е широко използван за съхраняване на зърна като ориз, царевица, пшеница, соя...

Информация за продукта

Силози за зърно, също на имезърно СК, силози за съхранение на зърно,е голям зърно за съхранение контейнер. Както подсказва името му, съхранение силоз зърно се използва за съхраняване на селскостопански продукти за домакински уреди или големи зърнохранилища проекти. Силоз зърно е широко използван за съхраняване на зърна като ориз, царевица, пшеница, соя, ечемик, сорго, слънчогледови семена, палмово ядрото, елда, просо, трици, грах, фасул, семена от рапица, семена от цвекло, фъстъчено, семена от ръж, брашно, фуражи, второстепенни зърнени култури and и други насипни зърнести култури и др. Преди caculating обема на стоманени силози за насипни зърно трябва да знаем плътността на зърно, тогава нашите инженер може да предложи подходящи зърно съхранение разтвор за клиент.

Обикновено съхранение стомана силоз, включително три части:силоз покрив, силоз тяло, силоз отдолу.

В различен дизайн инженер ще добави друга система, като система за вентилация, земеделска система, зърно сушилня система, ниво монитор, предаване система, измерване на температурата и др. Който съвпадащи оборудване зависи от customerand #39; s реалните потребности и местната околна среда.


Предимствата на нашите зърно стоманени силози:

1.Добър въздух-стягане, няма нужда да се притеснявате за изтичане на материал за съхранение.

2.Контролиране на температурата, DCS контролиране, всякакъв вид на датчика за ниво индикатор може да се инсталира в силоза. Тя може да се реализира в реално време за мониторинг на компютър.

3.Отлична стабилност благодарение Lipp система.

4.Стоманени силози опази зърната вече.

5.По-голям капацитет за съхранение в много по-малка площ.

6.Стоманени силози се избегне влажност проблеми при дъжд.

7.По-лесно да се разтоварят.


От първоначалния сайт анализ за развитието на вашия потребителски зърно за съхранение план до окончателното завършване на проекта,FDSPможе да ви снабди професионално решение да отговарят на вашите нужди и да увеличите рентабилността.


Строителната площадка на съхранение силозСертификати

Ние вече са преминали ISO 9001: 2008 през 2014 г., CE сертификат през 2013 г. и SGS сертификат.

Добре дошли на вашето запитване и да посетите!


PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

7

8

307.68

8

9

452.16

9

10

635.8

10

11

863.5

11

12

1140

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Запитване