Дървени Debarker

Дърво debarker (дърво пилинг машина) се използва за белене на кора на трупи, използвани главно в дървесна маса и хартия мелници и дървесни плоскости растенията които ще използва wood влезете като суровина. С малка инвестиция, ниска консумация на енергия, по-малко пространство заето, разходи за ниско строителство, висок капацитет and...

Информация за продукта


Дървени debarker(машина за лющене на дърво) се използва за peelingbark на трупи, използвани главно в дървесна маса и хартия мелници и дървесни плоскости plantwhich ще използва wood влезете като суровина. С малки инвестиции ниско потребление на енергия, по-малко spaceoccupied, ниски разходи за строителство, Highcapacity и други характеристики. Подходящ за свързване на средни и големи размеридървени дробилка, както и дозиране ефект.Зъб ролка дървесни debarkerе оборудването, че пилинг епидермална на трупи, разделени в единия край на изхвърляне и странично изхвърляне, неговите герои са високи пилинг ефективност, тежък товар, висока скорост, износоустойчивост, висока устойчивост на корозия. Може да се произвежда за нуждите на клиента.
Структура принцип:

Трупи от горния sidenear диск отиде в дърво debarker машина, с мотор и карам компоненти, машина за Белене със зъби ще се завърти от определена посока, ще управляват Обелете кората, докато въртящи пилинг ролкови ще донесе woodlogsmove заедно, така че стека на трупи разлат нагоре и надолу, докосване, удря, rubbingeach други между трупите. Thebarks ще бъде peeleddown и чрез валяк и плаката зъб попада се на конвейера.
Характеристики на структура:
1. if използва отворен силози, canfeed от едната страна и освобождаване от другата страна, избягване на съществуващите валяк пилинг машина хранене/изпълнение без власт, уверете се, че високата ефективност.
2. дължи на theteeth сегменти въздействие на дърво не само направи wood влезете кръгови движения, и въртящи се около себе си. Така ефективността на Белене ще бъде много висока, особено за студена, сух и твърд одрани видове wood влезете ще има добър кори нето процент.
3. широко адаптивност, machinecan handledifferent видове, диаметър, дължина и форма дърво регистър. Поради дървен дънер нередовни бие ли Ротари movementduring пилинг така че дори извити ваканция части на дървени трупи може да бъде touchedwith зъбите много добре. Следователно, огъване wood влезете могат да бъдат обелени много добре, отколкото други машини...
4. дължи на машината е в покой, консумация на енергия ще бъде много малък, неизпълнение на задълженията ще бъде много ниска. И поддръжка хорариум е малък както извор. Вибрациите и шума ще bemuch по-ниска от барабана пилинг машина, дърво debarker може да работи директно, дори без определителен член основа инсталация, easyoperation.

Технически параметри:

Модел

BBP260/11

BBP270/15

Rotorandamp;#160;Dimension(mm)

630*11385

680

Роторни Speed(rpm)

78

40-80

Capacity(m3/Hour)

12-20

20-35

Power(kW)

45

75

Weight(kg)Технически параметри:

Модел

6

9

12

Capacity(Ton/Hour)

7-15

15-25

25-30

Power(kW)

7.5*2

7.5*2

7.5*2

Length(mm)

6300

9000

12600

Width(mm)

1310

1500

1550

Height(mm)

1550

1700

1650

Weight(Ton)

4

5

6

Запитване